Látomás

 2013.04.06. 21:40

Elég érdekes és vitatott téma az intuíció másnéven a hatodik érzék. Kutatások kimutatták, hogy a hatodik érzék egy igenis  létező dolog, amit a jobb agyfélteke irányít.

Egyszer érdekes álmom volt, jobban mondva kettő egymást követő álom. Két repülőgép emelkedés közben egymásbacsattant (csak ennyi volt). A második álmomban Lengyelországban jártam a családommal, nagyon rossz érzés volt, mert bárhova néztem levágott fejek, testrészek, vértócsák voltak. Sőt, még egy hullán is áthajtottunk. . . Aztán felcsörren a vonalas telefon, felébredek, Édasanyám veszi fel, a nagybácsim az. Hosszasan elbeszélgetnek lengyel nyelven, azt már az elején sikerült leszűrnöm, hogy valami nincs rendben. Hát nem is volt rendben, a lengyel elnököt szállító TU-154B típusú szovjet gyártású gép lezuhant Szmolenszkben, mindenki életét vesztette.

Nem elgondolkodtató?

Címkék: történet repülő elgondolkodtató intuíció hatodik érzék

A bejegyzés trackback címe:

https://antimese.blog.hu/api/trackback/id/tr635204635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása